Beskrivning

Få tag i denna magiska VHS-film, "Svanprinsessan... och slottets hemlighet", och följ med på en förtrollande resa genom en värld av äventyr och hemligheter. Denna tidlösa berättelse är perfekt för både barn och vuxna som älskar sagor och spännande berättelser. Upplev skönheten, magin och spänningen i Svanprinsessans värld i denna underbara film.

Svanprinsessan och slottets hemlighet är en uppföljare till den animerade filmen Svanprinsessan från 1994. Handlingen utspelar sig ett år efter händelserna i den första filmen.

Innehåll:
Prins Derek och prinsessan Odette firar sin första bröllopsdag. De bor i sitt slott vid Svansjön tillsammans med sina vänner från djurriket. Deras lycka bryts dock när den onde trollkarlen Clavius dyker upp. Han kidnappar drottning Uberta, Dereks mor, och låser in henne i ett fängelse i sitt bergslott. Clavius kräver att Derek överlämnar ett magiskt klot till honom, annars hotar han att döda Uberta.
Derek ger sig iväg för att rädda sin mor. När han är borta stormar Clavius slottet vid Svansjön och tillfångatar Odette. En våldsam strid utbryter där Derek desperat kämpar för att få tag i det magiska klotet och besegra Clavius. Till slut lyckas Derek få kontroll över klotet, rädda sin mor och återställa friden i kungariket.

Objektnr 635171567

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 jul 15:36

Svanprinsessan... och slottets hemlighet på VHS

Pris

99 kr

DanielS9

Borås, Sverige

5.0

DanielS9

Verifierad

Toppsäljare

101 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 2 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig