Beskrivning

DVD Region 2, Svensk text

HANDLING:

Tre berättelser bortom förnuftets ramar... de får dig att ge upp allt hopp... de lockar dig in i ondskans värld... där Coffin Joe är Gud och du är hans marionett...

Dockmakaren - de bröt sig in i hans hus för att råna honom och våldta hans döttrar, men deras ankomst var välkommen... Besatthet - det var en lust som höll efter att livet förtvinat, hela vägen ner i graven... Ideologi - han visste att deras kärlek var ytlig, nu skulle han med alla medel tvinga dem till att erkänna det...

Trivia:
* Coffin Joe (original: Zé do Caixão) uppstår för första gången i José Mojica Marins ”At Midnight I'll Take Your Soul” som betraktas som den första brasilianska skräckfilmen. Han är en dödgrävare som kliver över lik i sökandet efter en kvinna att föda hans avkomma.
* José Mojica Marins var ursprungligen tänkt att enbart regissera den första Coffin Joe-filmen. Men när ingen skådis vågade spela huvudrollen fick han själv hoppa in. Fyrtio år senare är han evigt förknippad med sin rollfigur och den tredje officiella Coffin Joe-filmen har just fullbordats (brasiliansk premiär hösten 2008).
* ”Strange World...” är den första filmen i José Mojica Marins alternativa Coffin Joe-serie där skräcken alltmer anspelar på rådande samhällsförhållanden. Coffin Joe ingår inte konkret i denna film, men är ändå något av ett spöke i kulisserna. Marins professor i sista episoden är en tydlig bundsförvant till den demoniske dödgrävaren.

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektnr 595424663

Visningar 300

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Strange World of Coffin Joe (1968) Jose Mojica Marins med Oswaldo De Souza.

Pris

249 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 767 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?