Beskrivning

Super clean arch topp gura (fattigmans Gibson L5 sägs det ) men är faktiskt en fantastisk välgjord gitarr tillverkad i korea i början på 1990 talet o står mycket bra för sig själv låter underbart o börjar bli mycket svåra att få tag i!

Har nu stått ospelad alldeles för länge nu o behöver en ny ägare. Som sagt helt felfri dvs Inga dings eller sprickor,all elektronik är perfekt o allt är på plats. Låter grymt bra!

Denna J-6 gitarr har ett upphöjt svart plectrumskydd på en inbunden 3,75 tum djup ihålig kropp med lönn bak och sidor och en välvd gran topp med två f-hål som låter ut ljust och klart. Lönnhalsen har en greppbräda i rosenträ med 20 band och rektangulära abalone-inlägg toppad med ett bunden blackface headstock med en abalone diamant "W" logotyp inlägg och Grover tuners. De två Washburn humbucker-pickuperna styrs av två volym- och två tonknappar och en trevägsväljare. Gitarren har en justerbar tune-o-matic floating sadel och med en metall "W" trapets tail i guld hårdvara. Halsen är rak o fin..

endast avhämtning

Länkar om guran här;
https://www.youtube.com/watch?v=OOwou-Lcg9c
https://www.youtube.com/watch?v=d49PnofmIEk

Objektnr 632106025

Visningar 135

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 15:09

Washburn J6 sunburst 1990s montgomery arch topp i kanonskick

Pris

7 900 kr
Annonsen är avslutad

mepito

Stockholm, Sverige

5.0

mepito

Verifierad

Toppsäljare

296 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?