Beskrivning

Philips klädångare STH702020

Skick:
Kundretur, minimala spår av användning.
Nypris:
999kr
Garanti:
6 månader

Med klädångaren PHILIPS STH7020/20 behöver du inte ett strykjärn utan du kan istället fräscha upp dina kläder och tyger på plats. Du kan enkelt ånga ut hängande gardiner eller en skjorta på galgen med den här portabla klädångaren. Peka bara ångan på rätt ställe och säg hejdå till skrynklor, bakterier och otrevliga lukter..

Specifikation:


Redo att användas på 30 sekunder
Ångflöde på 28 g/min
Justerbart ångmunstycke
Vattentankens volym: 100 ml
Eliminerar 99,9 % av bakterierna
Avlägsnar otrevliga lukter
Kemikaliefri - använder bara vattenånga
Stryk kläder och andra hemtextiler

Redo att användas direkt

Klädångaren värms upp snabbt och är redo att användas på bara 30 sekunder. Klädångaren avger en stadig ström med ånga på upp till 28 gram per minut så att du kan släta ut även de mest envisa skrynklor på ett ögonblick oavsett vilket tyg det är. Spetsen på förångaren är särskilt utformat för att komma åt svåra vinklar och skrymslen, och munstyckets vinkel går enkelt att anpassa beroendes på situationen.

Hygienisk klädvård

Förångarens vattentank har en volym på 100 ml och går enkelt att öppna och ta ut genom att bara vrida den. Den varma vattenångan eliminerar upp till 99,9 % av skadliga bakterier på tyget. Det innebär att klädångaren inte bara slätar ut skrynklorna på kläderna, utan också håller dem fräscha utan kemikalier. Vattenångan avlägsnar också otrevliga lukter från kläderna så att de känns fräscha utan att ta en tur i tvättmaskinen.

Skonsam och effektiv klädvård

Eftersom klädångaren använder vattenånga riskerar den inte att bränna eller lämna märken på tyget. Förångaren har två inställningar och du kan använda ECO-läget för att få bort mindre fläckar medan MAX-inställningen hjälper dig fräscha upp och släta ut även de mest envisa fläckar och skrynklor. En förvaringspåse ingår som du kan använda för att bära med dig klädångaren var du än går.

Objektnr 634191360

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 09:11

Philips klädångare STH702020

Pris

549 kr
Annonsen är avslutad

Greenhome_AB

Värnamo, Sverige

5.0

Greenhome_AB

Företag

Toppsäljare

798 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?