Beskrivning

Denna Dvd Box innehåller 3 st Filmer.
FAR FROM THE MADDING CROWD:
Batsheba anländer till den engelska landsbygden. Hon förtrollar fåraherden Gabriel, men hon värderar sin självständighet högre än sin uppvaktare och lär sig snart att kärleken inte alltid är vad man tror.

TESS AV DURBERVILLE:

En passionerad, sensuell och modern tolkning av Thomas Hardys roman Tess of the d'Urbervilles.

Den vackra, oskuldsfulle och fattige Tess Durbeyfield inleder en relation med den förmögne Alec D’Urbervilles för att försöka ta del av familjens lycka. Men mötet med den manipulativa Alec visar sig bli hennes fall. En annan man, Angel Clare, verkar erbjuda henne kärlek och frälsning, men Tess måste besluta om hon skall blotta sitt förflutna eller förbli tyst… Med både elegans och romantik är denna nya tolkning ett starkt, gripande och provokativt porträtt av en tragisk och vacker historia.

A TALE OF TWO CITIES:
Den ultimata berättelsen om kärlek, ära och uppoffring under den blodiga franska revolutionen väcks rörande till liv i denna överdådiga produktion. Den käcke Chris Sarandon (The Princess Bride) har dubbla roller som den cyniske advokaten Sydney Carton och den besvikna aristokraten Charles Darnay, båda förälskade i samma kvinna (Alice Krige, Star Trek: First Contact). Den här Golden Globe-nominerade versionen av Charles Dickens-klassikern har även Peter Cushing (Star Wars) i huvudrollen och fångar på ett spännande sätt all dramatik och alla känslor från en av historiens mest explosiva epoker.
Dessa Filmer har Svensk Textning
SE BILD

Objektnr 604483991

Visningar 96

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BEST BRITISH CLASSICS (A TALE OF TWO CITIES + TESS AV DURBERVILLE + FAR FROM THE

Pris

55 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 854 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?