Beskrivning

Feb 2024 kom den. Evoke, en helt ny boll från Motiv. En asymmetrisk solid färgglad boll för blöta banor. Motiv säger detta om nya Evoke. Inte riktigt säker på att jag förstår allt de menar, men det klarna nog i feb när vi börjar spela med den.

Förbered dig på att bli chockad av den ostoppbara kraften hos MOTIV EVOKE – en boll som vägrar att bli förbisedd. Detta helt nya solida asymmetriska kraftpaket kräver din uppmärksamhet. Med livfulla färger, en revolutionerande ny kärndesign och nästa utveckling av ett redan triumferande skal; EVOKE är här för att dominera tyngre koncentrationer av olja.

Vi introducerar den häftiga Overload Core, ett dynamiskt asymmetriskt underverk konstruerat för att fylla ett strategiskt tomrum i Motiv Bowling-arsenalen. Inbäddad mellan den formidabla Predator V2-kärnan i Jackal-serien och den dominerande Dominion-kärnan som finns i Pride-serien, träffar Overload-kärnan den sweet spot som är skräddarsydd för utmaningarna med medeltunga oljeförhållanden.

Det som gör denna kärna så speciell är att den har möjligheten att ändra differentialen med borrning med upp till 25 %, samtidigt som den erbjuder borralternativ som sänker differentialen. Ingen tidigare MOTIV-kärna kunde sänka differentialen för en borrad kula. Medan många bowlare letar efter den mest möjliga skillnaden när de borrar en boll, begränsas varvdominerande bowlare vanligtvis av den ökade skillnaden hos borrade bollar. Som en övre mittkärna som måste vara mångsidig är Overload-kärnan det perfekta alternativet för att erbjuda så mycket mångsidighet.

Parat med överbelastningskärnan är det nya Leverage MXC Solid Reactive täckskiktet. Detta banbrytande skal blandar den berömda Leverage coverstock-teknologin från Black Venom med de aggressiva komponenterna i Forge Flare. Denna kombination säkerställer överlägsen dragkraft även i de mest utmanande miljöer med hög olja.

Detta hölje har den nya banbrytande DuraMax-tekniken – en innovativ tillsats som är noggrant utformad för att förhindra lane-shine, vilket förlänger täckskiktets livslängd. DuraMax-teknologin säkerställer att Evoke konsekvent bibehåller sin finish i en betydligt längre takt utan att gå sönder och vägra ge efter för slitage. Med DuraMax blir Evoke en ledstjärna för motståndskraft, överträffande förväntningar och garanterar en bestående prestanda.

Gör dig redo att uppleva en ny era av dominans på banorna med Motiv Evoke.

Motiv! Ett relativt nytt märke som vunnit mycket i de stora tävlingarna och på allvar utmanar de ledande tillverkarna. EJ Tacket var bäst i VM dec 2018. Vann Masters och tremanna plus några medaljer till. Flera av Sveriges spelare som Pontus och Markus använde också bara Motiv-klot på VM.

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.

Vi delar upp kloten i 6 olika grupper efter deras egenskaper (se nedan). Egenskaper som sen kan förfinas och anpassa med hur man borrar och framförallt justerar ytan. Har du många klot, ha en av var. Har du några ha tex en matt 1 eller 2 för blöta banor, en halvblank 3/4 för normala underlag och en 5/6 för torra banor och spärr.

Grupp 1 är kloten som svänger mest som är för de blötaste underlagen. Asymmetriska ofta solida matta. Svänger mycket, relativt tidigt.
Grupp 2 är kloten som fungerar bäst på de lite blötare underlagen. Ofta asymmetriska lite blankare pearl. Svänger senare.
Grupp 3 är mediumkloten som passar för de flesta underlag.
Grupp 4 är de lugna reaktiva symmetriska blanka klot som fungerar bra på de torrare banorna. Svänger sent och inte så mycket.
Grupp 5 är uretanklot som är vanligast bland tvåhands eller för de kortaste profilerna. Svänger väldigt tidigt och jämnt.
Grupp 6 är kloten som svänger minst, bra på snustorra underlag och bäst som nybörjarboll, vanligaste typen som spärrboll för alla typer av spelare.

Säkert köp från Sveriges största bowling klotshop. Öppet köp och vill du ha hjälp få klotet borrat finns det många sätt även om du skulle vara långt från Malmö. Hör med din klotborrare eller kontakta mig.

Objektnr 632035304

Visningar 563

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 20:08

15 lbs Motiv Evoke Bowling klot Grupp 1 Bowlingklot

Slutpris

|

1 975 kr

Auktionen är avslutad

Tomazi51 vann auktionen

StrömsBowlingshop

Malmö, Sverige

5.0

StrömsBowlingshop

Företag

Toppsäljare

789 omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?