Beskrivning

DJI Osmo Mobile 3

Fånga livets minnesvärda ögonblick med den fällbara Osmo Mobile 3

Avancerad men ändå enkel, ny design och funktioner gör det enkelt att fång a ögonblick på ett snyggt sätt!

DJI, världens ledande inom kreativ kamerateknik, meddelade idag det senaste tillskottet till den berömda Osmo-serien, Osmo Mobile 3, en bärbar, hopfällbar mobiltelefonstabilisator. Osmo Mobile 3 bygger på en lång tradition för att skapa klassledande gimbals för både flyg- och markändamål. Det är kulminationen på DJIs teknik som är förpackad till en tankeväckande design. Den mest resevänliga Osmo Mobile hittills, Osmo Mobile 3 är den perfekta lätta följeslagaren för alla livets äventyr. Användare kan fånga ultraljuda videofilmer och unikt innehåll med hjälp av intelligenta funktioner programmerade till den senaste versionen av DJI Mimo-appen. En intuitiv design möter funktionalitet med Osmo Mobile 3, med förenklad drift och justeringar.

"När vi började designa Osmo Mobile 3, gick vi tillbaka till tavlan med målet att skapa en bärbar men intuitiv produkt som använder den senaste DJI-tekniken," säger Paul Pan, Senior Product Manager. "Vi är glada över att presentera DJIs första gimbal med en hopfällbar design och hoppas att det inspirerar våra kunder att föreställa sig nya sätt att spela in innehåll med sina mobiltelefoner."

The Everyday Stabilizer

Var alltid beredd på att fånga foton och videor av hög kvalitet med Osmo Mobile 3 tack vare dess vikbara design, vilket gör det mycket bärbart. Ta och packa enkelt den nya Osmo Mobile 3 enkelt utan att oroa dig för att ta plats. Denna ultrakompakta mobiltelefonstabilisator återintegrerar Osmo Mobile-konceptet med en helt ny design samt låsmekanismer för att säkerställa enkel transport när du är på språng. Med möjligheten att snabbt utveckla och montera en mobiltelefon, plus 15 timmars batteri, kommer användarna säkert att aldrig missa livets mest minnesvärda stunder.

Form Follows-funktion

Osmo Mobile 3 är inte bara vikbar; den nya designen gör driften extremt effektiv och har viktiga kontroller som kan hanteras med bara en hand. Tack vare bekväma knappar på handtaget kan användarna enkelt kontrollera gimbalens rörelse och få tillgång till användbara funktioner. Snabbrullning roterar orienteringen från stående till liggande genom att trycka på Mode (M) -knappen två gånger utan att behöva ta bort den mobila enheten. Den omformade formen hindrar inte längre laddnings- och ljudportarna, vilket möjliggör enkel anslutning för att ladda enheten eller använda externa mikrofoner. En trigger hjälper till att manövrera gimbalen genom att låsa orientering, rotera gimbalen för selfies och till och med centrera igen när man spårar ett ämne. Genom att använda ActiveTrack kan användare trycka på avtryckaren en gång, och Osmo Mobile 3 börjar spåra samtidigt som motivet hålls centrerat inom ramen. Zooma in och ut med den dedikerade zoomreglaget på sidan av stabilisatorn utan att behöva röra skärmen på den mobila enheten, vilket gör innehållet att fånga mindre komplicerat. Dessutom har användare möjlighet att anpassa zoomhastigheten baserat på personlig preferens.

Skapa för att imponera

Osmo Mobile 3 använder den avancerade DJI Mimo-appen och erbjuder roliga och kreativa förprogrammerade lägen. Anslut till enheten med Bluetooth 5.0 och dra fördel av dessa funktioner:

o Story Mode: Ta kreativ redigering till din video med en mängd förinställd musik, videoövergångar och filter. Välj en av 13 roliga mallar så Mimo hanterar kamerarrörelsen åt dig. Efter fotografering genererar Mimo automatiskt din helt egen professionellt redigerade korta video, redo att delas.

o Gestkontroll: Knäpp enkelt en selfie utan att trycka på några knappar. När gestkontroll är aktiverad, visa ett "fredsskylt" eller lägg upp handflatan och Osmo Mobile 3 kommer att starta en nedräkning av fototimer.

o Sportläge: I likhet med den användbara funktionen från DJI Ronin-serien ökar Sport-läget responsens hastighet för enheten för att hålla jämna steg när du fotograferar snabbrörelser.

o ActiveTrack 3.0: DJIs algoritmer för bildigenkänning och djup inlärning gör det möjligt för Osmo Mobile 3 att känna igen och följa ämnen du väljer, perfekt för att enkelt fånga familjestunder med ett tryck.

o TimeLapse & MotionLapse: Om du vill förvandla minuter till sekunder är Timelapse perfekt för att fånga unikt innehåll med effekten av att världen rör sig snabbare runt dig, medan Motionlapse lägger till det dynamiska rörelseselementet till din Timelapse genom att ställa in punkter för kamera att flytta till.

o HyperLapse: Ta de tilltalande bilderna från Timelapse och lägg till rörelse genom att manuellt flytta Osmo Mobile 3 med dig. Dessutom stöder HyperLapse inte bara elektronisk bildstabilisering i realtid (EIS) utan även ActiveTrack 3.0.

o Panorama: Få ett bredare perspektiv med panoramaläge. Användare kan välja mellan 3 × 3 och 180 ° panoramlägen.

o Slow Motion: Sakta ner världen runt dig med 4X eller 8X Slow Motion.
Ej stativ, endast gimbal
15 timmars batteridrift utlovas av tillverkaren
Köpte men jag har ej använt, inte ens provat
Med fodral
Obs vänta med att köpa då en från blocket tänkte komma och köpa imorgon söndag 19de, får se om han dyker upp
Prutat & klart

Objektnr 631830923

Visningar 159

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 12:12

Dji Osmo Mobile 3 Märkes Gimbal 62-88mm bred max9,5mm tjocklek max230 gram mobil

Pris

549 kr

Någon annan har föreslagit 500 kr.

Kristian5D

VÅRBY, Sverige

4.9

Kristian5D

Verifierad

Toppsäljare

133 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?