Beskrivning

Toocki 2-pack Typ C till Typ C-kabel - 60W snabbladdningsladdare

Produktbeskrivning:
Toocki 2-pack Typ C till Typ C-kabel ger en pålitlig och effektiv laddningslösning för dina enheter. Med dessa kablar kan du ansluta och ladda dina Type C-kompatibla enheter med upp till 60W snabbladdning.

Huvudfunktioner:
1. Snabbladdning: Dessa kablar stöder snabbladdningsteknik och kan leverera upp till 60W effekt för snabb och effektiv laddning av dina enheter. Du behöver inte vänta länge för att få full laddning och kan snabbt återgå till att använda dina enheter.

2. Högkvalitativ konstruktion: Kablarna är tillverkade av högkvalitativt material som är hållbart och slitstarkt. De är utformade för att tåla daglig användning och är motståndskraftiga mot trassel och slitage, vilket gör dem till en pålitlig laddningslösning.

3. Universal kompatibilitet: Dessa kablar är kompatibla med en mängd olika enheter som har Type C-portar, inklusive smartphones, surfplattor, bärbara datorer och andra elektroniska enheter. Du kan använda dem med olika märken och modeller utan problem.

4. Praktisk 2-pack: Förpackningen innehåller två kablar, vilket ger dig extra flexibilitet och bekvämlighet. Du kan ha en kabel hemma och en på kontoret eller använda den som reservkabel när du är på resande fot.

Ge dina Type C-enheter den snabba och tillförlitliga laddningen de förtjänar med Toocki 2-pack Typ C till Typ C-kabel. Beställ ditt set idag och njut av effektiv laddning för dina enheter.

Objektnr 635062252

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:00

Toocki 2-pack Typ C till Typ C-kabel - 60W snabbladdningsladdare

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

Ak_Go2

Ljungby , Sverige

5.0

Ak_Go2

Verifierad

Toppsäljare

221 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?