Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 29 apr 23:25

¡Obs! 5G

Olåst, defekt, Xiaomi Mi 10, 8GB RAM 256GB ROM

Färg Twilight Grey

Använd tom idag. Fungerande. Sprucken baksida. Inga kända fel, förutom att den kan fungera sämre i kyla. Det som hänt då är att den startar om. Inget annat.

Säljes enligt bilder och denna beskrivning. Säljes i befintligt skick.

Alla originaldelar medföljer såsom originalladdare samt kartong.

Skickar med baksides-skal om så önskas.

Ej återköp.

Produktbeskrivning

Xiaomi Mi 10 5G smartphone har en enastående 6,67 tum stor pekskärm med otrolig ljusstyrka, kontrast och färgprecision samt en uppdateringsfrekvens på 90Hz. Du kan ta professionella bilder med fyrkameran på 108+13+2+2Mpx eller spela in videor i superhög 8K-upplösning. Med en kraftfull Snapdragon 865-processor och stereohögtalare kan du njuta av utmärkta multimediaupplevelser och spela mer krävande spel.

Pekskärm
Den 6,67 tum stora AMOLED-pekskärmen har FHD+-upplösning med fantastisk kontrast och ljusstyrka. Skärmen använder en mängd moderna teknologier för att ge dig en perfekt tittarupplevelse. Den har en uppdateringsfrekvens på 90 Hz och stödjer HDR10 +, vilket är funktioner du uppskattar när du spelar spel, tittar på videor eller scrollar på sociala medier. Tack vare TrueColor-färghanteringsteknologi får du exakt färgåtergivning och skärmen täcks av hållbart Gorilla Glass 5-glas.

Kameror
På baksidan hittar du fyra kameror. Huvudsensorn har en otrolig upplösning på 108Mpx, f/1.7-bländare, optisk bildstabilisering och 4-i-1 Super Pixel-teknik som binder ihop fyra pixlar tillsammans för att fånga mer ljus och detaljer. Ultravidvinkel-kameran med 13Mpx-upplösning och f/2.4-bländare är perfekt för att fånga landskap, arkitektur och grupper av människor eftersom den erbjuder ett synfält på 123 grader. Det finns även två 2Mpx-sensorer med f/2.4-bländare, en av dem har en makrolins, den andra fungerar som en djupsensor som hjälper dig att fånga fantastiska porträtt med suddig bakgrund. Huvudkameran kan spela in videor med upp till 8K-upplösning med 30 bilder per sekund och använda Pro-läge med fokus- och exponeringsinställningar eller manuell fokusering, för att stödja alla dina kreativa idéer. Selfie-kameran är gömd i ett hål på skärmen och har en upplösning på 20Mpx.

Prestanda och lagring
Under huven slår en kraftfull åttakärnig Snapdragon 865-processor från Qualcomm, med datorkapacitet och 8 GB supersnabb RAM som låter dig spela även mer krävande spel, redigera video och mycket mer. Processorn har även ett 5G-modem så att du njuta av riktigt höga internethastigheter (endast där 5G-nät är tillgängligt). Tack vare VC Liquid Cooling-teknologi med en stor ångkammare, 6-stacks grafitlager och värmeöverförande gel, kan du vara säker på att enheten aldrig överhettas, oavsett hur krävande uppgifter du ger den. All dina data kan lagras i 256 GB internt minne.

Batteri och laddning
Mi 10 har ett stort 4780mAh-batteri med 30 W kabelansluten och trådlös laddning och det laddas upp på strax över 57 minuter. Med 5W vändbara, trådlösa laddningsmöjligheter kan du även ladda kompatibla enheter med din hjälp av din telefon.

Fler egenskaper
- Wi-Fi 6 (802.11ax)
- Bluetooth 5.1 med Qualcomm TrueWireless Stereo Plus
- Superlinjära stereohögtalare
- NFC
- GPS, Galileo, GLONASS och Beidou-platstjänster
- Android 10 operativsystem med Xiaomis egna användargränssnitt MIUI 11

Förpackningen innehåller
- Xiaomi Mi 10 smartphone
- 30W strömadapter
- USB-C-kabel
- USB-C till 3.5mm-ljudadapter
- SIM-utmatningsverktyg
- Bruksanvisning
- Säkerhetskort

Åttakärnig processor

Processor Qualcomm Snapdragon 865

Den avancerade monsterlika Qualcomm Snapdragon 865 åttakärniga processorn med sitt integrerade 5G-modem är här för att följa dina kommandon, oavsett hur krävande de är. Fyra "stora" Cortex-A77 kärnor, varav en kan klocka hastigheter på över 2,8 GHz, hanterar alla dina tunga appar, spel och 4K-inspelningar. Samtidigt som fyra "små" kärnor ger exceptionell effektivitet för en suverän batteritid. Kraftfulla Adreno 650 GPU kan hantera alla de senaste spelen utan fördröjning och lagg.

Objektnr 631557946

Visningar 492

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 20:15

Defekt, men fungerar Xiaomi Mi 10 8GB RAM 256GB ROM

Slutpris

|

840 kr

Auktionen är avslutad

Mado6 vann auktionen

bosse&hjalmar

Karlstad, Sverige

5.0

bosse&hjalmar

Verifierad

Toppsäljare

755 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?