Beskrivning

  • Robust design för barn: Stunt Roller har ett 6063 aluminiumdäck med utskärningar för att spara vikt samtidigt som den säkerställer en solid design. Den robusta aluminiumhalsen är utformad för maximal styrka. Det 100 mm aluminium kärnhjulet är inte lätt att bryta. Den flexibla skärmbromsen av höghållfast stål är lätt att stanna eller långsam och skrammel fri.
  • Lätt att glida: Stunt Scooter är utrustad med ett dolt internt kompressionssystem för att förbättra stabiliteten. De exakta ABEC-9-lagren säkerställer en smidig åktur hela dagen utan ljud. High Rebound 88A PU-hjul ger perfekt grepp och optimal studs för precisionsspetsar och kontrollerade landningar.
  • Börja dina äventyr: Den halkfria slitbanans yta och de räfflade TRR-handtagen garanterar nödvändig säkerhet, medan änden med förhöjd yta ger maximal dragkontroll. Det värmebehandlade legeringsdäcket av aluminium på 50 cm x 11 cm erbjuder gott om utrymme för dina fötter när du utför ditt extrema trick. Under tiden är ytan halkfri och halkfri, vilket förbättrar fötternas grepp.
  • Bekväm design Freestyle Roller med 83 grader och kombinerade 125 mm TPR-handtag ger bekvämare placering av händerna och en lättmanövrerad åktur som ser naturligt och enkelt ut. Den är bara 3,35 kg tung och därför lätt att du kan utföra dina extrema tricks med största lätthet.
  • Val för körning: Pro-skotern är utformad för nybörjare och avancerade användare från 8 år. Den är lätt, men kan köra upp till 100 kg. När den anländer behöver du bara dra åt den 3-skruvklämman för att sätta ihop den. Se till att du drar åt varje skruv jämnt. På så sätt håller klämman längre.

Objektnr 633346014

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 11:22

Helt ny Scooter barn, Freestyle Pro Trick Roller för vuxna

Pris

350 kr

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

209 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?