Beskrivning

Vintage 90's - ABBA CD-box cover!

Ett ovanligt samlarobjekt för alla hängivna ABBA-fans: skivomslaget/cover till samlingsboxen 'Thank You For The Music' med ABBA från Polar Music International AB utgiven 1994. OBS! Det är endast omslaget/cover till CD-boxen, innehåller inga skivor eller bok (som fanns med i originalet), så det är ett helt tomt skal som man exempelvis har möjlighet att ställa på display i sin ABBA-samling. Ett par smärre skador kan förekomma, t. ex. högra hörnet på framsidan är inte helt slätt, och på baksidan finns det ett mindre märke (också på höger sida)

Mått: höjd: ca 25,5 cm, bredd: ca. 14 cm och djup: ca 2,5 cm. Totalvikt ca. 280 g. (för hela försändelsen) Föremålet är i ganska fint skick, men har ett par skavanker (se bilder). Har varsamt förvarats sedan 90-talet.

Priset för frakt & förpackning - inrikes: 60kr och utrikes: SEK120 - kan komma att ändras, vid köp av fler saker. Skickas med PostNord. Kan välja att skickas spårbart, men då kommer fraktpriset att ändras och bli högre. Efter avslutad auktion stäms fraktpriset av, vänligen invänta meddelande från mig.

Objektsnr 630810201

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 09:57

ABBA - CD-box-cover - vintage 90's

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?