Beskrivning

36CM Söt & Mjuk Hunden Patron Handgjord i Ukraina 2022

Mått (cm):
Längd: 36
Bredd: 15
Höjd: 35

Material: microplush
Fyllning: syntetdun

Leksaken är tillverkad i Ukraina.

Patron the dog är den mest kända hunden i Ukraina och en riktig stjärna, eftersom hela världen känner till hans stora uppdrag - att söka efter minor och rädda människor. Och från och med nu kommer alla som vill att kunna få Patron, eftersom vi skapade en mjuk leksak - prototypen av denna berömda hund. Skyddshunden är en talisman, och detta är inte en överdrift, för varhelst den här hunden dyker upp kommer allt att vara säkert och lugnt där. Och vi vill att denna talisman ska vara med alla, eftersom stöd och tro på en ljus framtid är så nödvändigt för var och en av oss.
Mjukdjuret Patron dog är tillverkat av mikroplyschmaterial som är behagligt att ta på, och är fylld med syntetiskt ludd, vilket gör att leksaken blir mjuk och återgår till sin form när den trycks ned. Leksakens ögon och ögonbryn är inte fastsydda utan gjorda med hjälp av maskinbroderi, så man kan inte vara rädd för att barnet ska slita av dem och svälja dem. I sin design har Patron-hunden en personlig namnbärande kroppsrustning och en patriotisk medaljong med Ukrainas vapen. Tack vare detta är hunden Patron genomsyrad av patriotism och kärlek till sitt hemland.

Tack för besöket!
Vi skickar spårbart paket från Odessa, Ukraina.
Leveranstid är ca 2-3 veckor.

Jag är svensk medborgare som har bott i Ukraina med min familj sedan 2017. Vi är väldigt ledsna över kriget och försöker samla in pengar till Ukraina. Vi kommer att donera större delen av vinsten till armén. Tack för ditt stöd.

Objektnr 630694159

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:55

36CM Söt & Mjuk Hunden Patron Handgjord i Ukraina 2022

Pris

590 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?