Beskrivning

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

LEGO® Star Wars 75314 "The Bad Batch Attack Shuttle" - exklusiv specialbyggsats av samlarkaraktär lanserad 2021, oöppnad / förseglad! Barn kommer att älska att iscensätta Clone Force 99-uppdrag med denna LEGO® klossversion av The Bad Batch Attack Shuttle (75314) från Star Wars: The Bad Batch. Den har stora vingar som kan röra sig upp och ner för landnings- och flyglägen, 2 kanoner med fjädermekanism och en öppningsbar dubbel LEGO minifigurcockpit och bakkabin med plats för 2 LEGO minifigurer och vapenförvaring. Fäll upp ryggfenan mitt på för att lätt kunna leka inuti. Funderar du på att köpa detta lekset med 969 delar till ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Det innehåller enkla instruktioner så att alla kan bygga med självförtroendet på topp.

Spännande action - setet innehåller 5 LEGO minifigurer som är nya för augusti 2021, Bad Batch-klonerna Tech, Echo, Hunter, Wrecker och Crosshair, och en LEGO gonkdroid, plus coola vapen och 2 byggbara speeders för att inspirera till fantasifulla lekar. Steg-för-steg-instruktioner ingår som gör det lättare att bygga.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning - LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Wars™ universumet sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema, med roliga presenttips till kreativa barn och fans i alla åldrar. Låt barn rolleka som Bad Batch-kloner, återuppleva scener från Star Wars: The Bad Batch och hitta på egna unika berättelser med den detaljerade LEGO® klossmodellen av Attack Shuttle (75314). Innehåller 5 LEGO® minifigurer som är nya för augusti 2021, Bad Batch-klonerna Tech, Echo, Hunter, Wrecker och Crosshair med olika vapen och Techs byggbara ryggsäck, plus en LEGO gonkdroid. Denna byggbara rymdfärja har justerbara vingar för landnings-/flyglägen, 2 kanoner med fjädermekanism och en ryggfena som kan lyftas upp för att enkelt komma åt den dubbla LEGO® minifigurcockpiten och den detaljerade kabinen. Kabinen har plats för 2 minifigurer och vapenförvaring. Setet innehåller också en speeder med 2 knoppkanoner och en till speeder med ett fäste för en strålpistol för ännu fler lekmöjligheter. Denna byggleksak är perfekt för roliga lekstunder varje dag, ensam eller med vänner, och är en fantastisk födelsedagspresent, julklapp eller speciell belöning till kreativa barn från 9 år. The Bad Batch Attack Shuttle är 20 cm hög, 25 cm lång och 13 cm bred med vingarna uppfällda och är snygg att visa upp mellan alla lekäventyr.

Objektnr 633368806

Visningar 494

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Star Wars 75314 "The Bad Batch Attack Shuttle" - från 2021, oöppnad!

Pris

1 899 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

970 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?