Beskrivning

Söt liten säng med sina färgavskav såklart! Den är ju inte ny! Dessa gjordes på 30-40 talet för Ari i Tyskland av August Riedeler Co. Sängen och madrass tror jag är original, mått: längd 10 ( med hjulen)bredd 6,5 ( med hjulen) höjd 7,5 . Hjulen rullar fint! Storleken är perfekt för Lundby, kanske även mini Maileg?
Babydockan har rörliga armar och ben, 5 cm hög, och tror det kan vara Ari? Jättesöt! För skick se på bilder, sist bilden lånad från nätet!

Tänk på att om frakten går på 18 eller 36 kronor så är det ej spårbart! Jag filmar alltid när jag lägger på lådan!
Endast köpare från Sverige!
Köpare betalar frakten!
Jag skriver omdöme efter kunden, ser det som bekräftelse på att varan kommit fram.

Samfraktar gärna OM man bara HÖR av sig, lättast är meddelande på tradera, jag skickar inte ut enskilt vinnarmail, allt sköts via tradera. Vid frågor hör gärna av er, buda inte om ni inte kommer genomföra köpet. Betala inom tre dagar tack! Hör av er om detta skapar problem, vi kan samarbeta och hitta lösningar! Jag ansvarar inte för postens hantering. Mitt ansvar slutar då jag postar varan. jag skickar helst med spårbart, för bådas skull. Jag skickar inom 3 dagar efter jag sett pengar på konto. Var vänlig att vara noga med att märka insättning med ditt alias, om jag slipper fundera på vem det är från, så kan jag skicka varan snabbare!
Lycka till med budandet! ;-)

Objektnr 632449415

Visningar 204

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 21:56

Docksäng med baby äldre antik babydocka docka Lundby Ari

Slutpris

|

125 kr

Auktionen är avslutad

Flames666 vann auktionen

Gosegröten

Göteborg, Sverige

5.0

Gosegröten

Verifierad

Toppsäljare

839 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?