Beskrivning

Lisen Stibeck Undertow – publierad av Bokförlaget Max Ström

Lisen Stibeck har i sin nya bok "Undertow" återvänt till fotografiets ursprung och arbetat med våtplåtsteknik, där varje exponering kräver ett omfattande arbete och där resultatet är mer oförutsägbart. Parallellt med denna uråldriga process har hon utvecklat en egen teknik där hon låter polaroidfotografiets emulsion leva och förändras efter avslutad exponering.

"Undertow" utforskar drömmarnas värld, minnen, alter-nativa verkligheter och parallella liv. Dessa bilder föddes någonstans utanför konstnärens medvetande; bilder som hon själv har försökt översätta till fotografi och hämtat inspiration från platser som alltid inspirerat hennes verk - Sverige, Marocko, Frankrike, Mexiko och Island.

Boken ges ut på engelska.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i absolut nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med spännande fotografier i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 305/240 mm
Ryggbredd ca 13 mm
Vikt ca 695 gram
Sidantal 96
Fotograf Lisen Stibeck
Förlag Bokförlaget Max Ström
Språk engelska
Utgivningsår 2021
ISBN 91-7126-540-1

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631873691

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 17:56

Lisen Stibeck Undertow - konstfotobok

Utropspris

|0 Bud

270 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?