Beskrivning

Jag har sett Jan-Peter Lahall (foto) och Arne Johnsson (text)

”Jag har sett” blev utsedd till Nature Photobook of the Year 2003 av International Federation of Wildlife Photography (IFWP).

”Jag har sett” är både en fotobok och en diktsamling. Fotografen Jan-Peter Lahall och poeten Arne Johnsson har var och en från sitt håll närmat sig frågor om livet, kärleken, döden. Under långa år har Jan-Peter Lahall lagt undan fotografier till ett projekt som detta – fotografier som i sig är naturbilder, men som liksom är tagna en aning vid sidan av allfartsvägen för en naturfotograf. Arne Johnsson har gått in i denna bildvärld som en resande i ett landskap: iakttagit, reflekterat och diktat.

Liksom fotografen har även poeten sett både det omgivande och sig själv. Johan Ekberg har svarat för formgivning och ytterligare lyft fram skönheten, känsligheten och det angelägna i både bild och text.

The latest outstanding work by Sweden’s distinguished nature photographer, accompanied by evocative text by award-winning author Arne Johnsson. A quite exceptional volume to enhance the most elegant of coffee tables.

”Förutom att bilderna i boken är intressanta, välgjorda, annorlunda och inspirerande så finns det en sak som binder samman det hela. Texten och sammanställningen av bilderna. Bilderna står för sig själva, ibland spelar de med och mot varandra, ibland bara som illustration till texten. En variation och mångfald som gör bokens upplägg som helhet oerhört intressant. Rekommenderas starkt!”

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade pärmar med skyddsomslag av tjock halvgenomskinlig plast är helt ny och i nyskick. Boken är genomillustrerad med spännande fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 295/255 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 1530 gram
Sidantal 196
Foto Jan-Peter Lahall
Författare Arne Johnsson
Förlag J P Lahall fotografi
Språk svenska
Utgivningsår 2001
ISBN 91-973510-4-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631873251

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 17:54

Jag har sett – konstfotobok av fotografen Jan-Peter Lahall

Utropspris

|0 Bud

180 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 963 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?