Beskrivning

Katalog till "PLANKET" 120 meter plank i Vitabergsparken, stockholm, fick vara platsen för c:a 120 fotografers bilder 5 - 6 juni 1982.
128 sidor. häftad, 128 sidor i tabloidformat (38,5x27 cm), tryckt på tidningspapper. En omfattande och fin samling bilder av dåtidens svenska fotografer (se sista bilden).
Skick: fint skick

Titta gärna på mina övriga objekt. Just nu har jag lagt ut en hel del böcker om formgivning, arkitektur, konst, inredning, fotoböcker, trädgård, textil, lapptäcken och naturligtvis sampackar jag med minsta möjliga fraktkostnad.

Observera att de flesta utlagda objekt är ”begagnade", eller antika, vilket innebär att det ofta bär spår av användning. Om defekter: om en vara säljs med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket (fläckar, hål, nagg eller övrigt) försöker jag alltid beskriva detta i annonsen. Mejla mig gärna om du har frågor! Betalningen önskas överförd till Tradera senast 3 dagar efter avslutad auktion

Leverans:
jag skickar varan inom tre dagar från det att jag fått besked om att betalningen kommit in. Köparen står för frakten och jag skickar alltid så att varan är spårbar och försäkrad enligt Traderas fraktalternativ. Jag ansvarar inte för transportörens hantering utan eventuella transportskador reklameras till transportföretaget av köparen.

Objektnr 632364839

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:07

"PLANKET" c:a 120 fotografers bilder 5 - 6 juni 1982 i Vitabergsparken, Sthlm.

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

NSWG vann auktionen

lasse1967

vaxholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

259 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?