Beskrivning

Förträfflig stabilisator/gimbal till din actionkamera! Endast använd vid ett tillfälle, som ny!

För GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5/4/3, DJI OSMO Action, DJI OSMO Action3, Insta360 ONE R (4K & 1-tum) och andra actionkameror med liknande storlek.

En helt ny design av actionkameramontering - en snabblåsklämma med fjäderspänne. Alltså inga krångliga åtdragningsskruvar.
iSteady Pro 4 är resistent mot vattenstänk från alla håll. Den är din bra partner en regnig eller snörik dag och låter dig göra utomhustagningar utan begränsningar.

Trådlös anslutning av GoPro Hero 11/10/9/8/7/6/5, där du kan styra kamerans avtryckarknapp för att ta ett foto eller videor och den låga energiförbrukningen med Bluetooth ger gimbalen hela 50 % längre batteritid jämfört med till den tidigare WiFi-anslutningen.

Med en kraftfull och treaxlad borstlös motor och en ny uppgraderad iSteady 5.0 anti-shake-algoritm, erbjuder den en ny nivå av mjukt resultat även under dynamiska rörelser.

3-axlig kontroll/lägesomkopplare/trigger gör saker enklare

iSteady Pro 4 är intuitivt lätt att använda med sin enkla knappdesign, och panorerings-/rullnings-/lutningsaxlarna är alla kontrollerbara. Tryck bara på knappen för att byta arbetsläge och indikatorn visar det aktuella läget tydligt.

Appen till iSteady Pro 4 låter din telefon fjärrstyra kamerans fotograferingsriktning, och även anpassa dina gynnsamma inställningar som dödzon och andra parametrar för att matcha dina unika behov.

Innehåller:
- iSteady Pro 4
- Ministativ
- Laddningskabel USB-C
- Bärväska

Obs. Saknas Kamera Charging Cable.

Objektnr 633291796

Visningar 238

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 18:12

Hohem iSteady Pro4 Gimbal Stabilisator

Pris

895 kr

Någon annan har föreslagit 720 kr.

Rob39

Ljungby, Sverige

5.0

Rob39

Verifierad

Toppsäljare

122 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?