Beskrivning

Göta kanal - Den blå vattenvägen genom Sverige, av Willy Svahn

GÖTA KANAL är levande historia, den storslagna visionen som gick i uppfyllelse. En dröm som närts i århundraden, kanske redan av Gustav Vasa. Drömmen om en kanal som skulle förena Västerhavet och Östersjön. År 1832 står den färdig.

Idag är kanalen en sevärdhet och upplevelseplats som har något att erbjuda alla. Ett stort antal besökare kommer varje sommar för att njuta av kanalen och dess natursköna omgivning, per båt, kanot eller kanske på cykel längs kanalen. I boken får du tips om en mängd intressanta rastplatser längs vägen att stanna till vid och många lockande matställen.

Det är många som tycker om att återvända till Göta kanal. För alla dem, såväl som för förstagångsbesökaren, är detta en initierad och inspirerande bok, fylld av storslagna och charmfulla bilder. Här ryms berättelsen om kanalens spännande historia tillsammans med en rik flora av råd och tips på vad man kan få se och uppleva under en resa längs den blå vattenvägen genom Sverige.

Den inbundna boken (kartonnage) i stort format i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i ganska nära nyskick! Det finns en intryckning på bakre pärmen vid bokryggens övre kant som mera känns än syns. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 295/275 mm
Ryggbredd ca 18 mm
Vikt ca 1450 gram
Sidantal 176
Författare Willy Svahn
Förlag Gullers förlag
Utgivningsår 2012
Språk svenska
ISBN 91-85815-79-1

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr där den fina boken blir väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633734359

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 18:08

Göta kanal - Den blå vattenvägen genom Sverige

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?