Beskrivning

FAVORITVÄXTERNA - En illustrerad handbok med praktiska råd om hur man sköter sina trädgårdsfavoriter.
Begagnad - Boken är i bra skick.
96 sidor.
Svenska utgåvan år 2006.
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Favoritväxterna är en vackert fotograferad och illustrerad bok om alla de blommor, buskar och träd som blivit våra favoriter och som de flesta trädgårdsentusiaster vill inlemma i sina odlingar.

Oberoende av om man har en enorm eller en pytteliten trädgård, och vad det beträffar även om man kan odla bara i några krukor på en balkong eller till och med i en fönsterlåda, kommer den här boken att göra det lättare att utnyttja utrymmet optimalt och att fylla det med prunkande blommor och dekorativa lövverk.

Boken ger dessutom praktiska tips om hur man tar hand om sina växter och på bästa sätt utnyttjar skilda slags jordmåner.

Favoritväxterna är den idealiske boken för alla trädgårdsodlare, året runt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Vart man än kommer finns alltid ett litet antal växter - blommor, buskar och träd - som ständigt förblir favoriter bland både professionella odlare och trädgårdsälskare. Vem av oss har inte en älskad rosenrabatt, en ömt vårdad kamelia eller en hemlig passion för pelargoner eller dahlior?

Favoritväxterna hyllar de här perennerna bland trädgårdsväxter och visar hur man bör sköta dem för att de ska utvecklas optimalt och förbli friska och blomstrande. Alla växter behöver inte gott om plats för att växa; många utsökta exemplar trivs utmärkt och kan prunka i åratal med en stor kruka som växtplats. Andra kan finna sig väl till rätta i en balkonglåda eller en kruka på fönsterbrädan.

Men har man bara en uteplats går det också att uppfylla alla trädgårdsentusiasters hemliga dröm - att skapa en svepande rabatt full av doftande, lockande blommor i alla regnbågens färger.

Boken innehåller material som tidigare publicerats i Små trädgårdar."
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Det spelar ingen roll om man har ett hektar eller bara en liten bakgård till sitt förfogande. Man kan få lika stor glädje av några få växter som av ett helt fält.

Favoritväxterna är en uttalat och konkret praktisk bok, helt och hållet inriktad på att ge handfasta tips om hur man bekämpar skadeinsekter, ger sina växter den näring de behöver och ser till att de växer i det slags jordmån som passar dem.

Här finns också information om hur man odlar från sticklingar och på så sätt får sina plantfamiljer att växa. Oberoende av om du är en erfaren trädgårdsodlare eller bara känner för att prova på med några krukväxter är det här en bok du får både nytta och nöje av."

Objektnr 633254495

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 17:48

FAVORITVÄXTERNA - En illustrerad handbok med praktiska råd.

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Slutar om

Anne596

Sundsvall, Sverige

5.0

Verifierad

44 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?