Beskrivning

Made in Italy! PESERICO äkta dunjacka i två mycket fina beige nyanser och elegant snitt! Italiensk storlek IT46. Rekommenderas för en svensk storlek XL.

Perfekt vinterjacka som kan bäras från november-april. Med denna jacka behöver man aldrig frysa! Känns som att bära ett mycket lätt duntäcke! Hög halskrage och luva. Slutar mitt på smalbenen ungefär så man fryser inte heller om benen.

Två knappar har släppt från tyget (se bild) dock går det att limma/sy på, annars inget som syns med slaget ovanpå. En liten läder etikett på ärmen har släppt i ena änden men tanken är nog ändå att man skall klippa bort den (alternativt enkelt sys på med ett par stygn). Har fått ett par fläckar från normal användning (syns i bild om man kollar noga framtill och vid ärmslut), men inget man märkbart tänker på när man har den på sig som helhet. I synnerhet inte heller under årets mörkaste halvår i Sverige..! Känner mig alltid bekväm, elegant och pigg i denna jacka jämförelse med resterande folkets svarta dunjackor…. En riktig favoritjacka jag säljer med lite vemod för att göra ny plats i garderoben.

Nypris ca 14000kr!

(Säljer just nu även en matchande stickad mössa jag haft till i likadan nyans från Acne Studios.)

Rent rök-/djurfritt hem.

Bud bindande. Ej öppet köp. Skickas med PostNord Skicka Direkt (spårbart) så snart betalning insatt på mitt konto.

Objektnr 633017360

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:51

Made in Italy! PESERICO beige IT46 Nypris ca 14000kr!

Utropspris

|0 Bud

3 900 kr

Slutar om

Sälj2016

Hovås, Sverige

4.8

Sälj2016

Verifierad

Toppsäljare

342 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?