Beskrivning

Här kommer en fin guitar hero bundle till playstation 2.

Finns små repor på skivan men funkar som det ska.

Ingår:
Guitar hero 2 cib
Guitar hero 3 löst (kommer i ett annat ps2 fodral då orginalet ej finns)
Kramer gitarr
Axelband orginal
Dongel till gitarren.

.
Välkommen till Spel i Norr! Vi är ett företag med en passion för att hjälpa dig hitta begagnade spel till det mest prisvärda priset samtidigt som vi ger övergivna spel ett nytt hem. Vi strävar efter att ge spelentusiaster möjligheten att utforska en värld av spel till överkomliga priser.

Vi letar ständigt efter förlorade skatter som har samlat dam i någons förråd eller vindar. Genom vår noggranna urval och granskning säkerställer vi att varje spel är i bästa möjliga skick för ditt nöje.

Oavsett om du letar efter klassiska favoriter, sällsynta pärlor eller de senaste utgåvorna, har vi något för varje spelare. Utforska vårt sortiment idag och hitta din nästa favorit!

Ångerrätt och Returpolicy:
Vi erbjuder dig en 14-dagars ångerrätt på alla köp, så att du kan känna dig trygg med ditt val. Observera att eventuell returfrakt bekostas av kunden.

For our English-speaking customers, please note that shipping costs may vary depending on your location. Additionally, all purchases made from Spel i Norr are subject to Swedish consumer laws.

Objektnr 631605577

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 12:06

Guitar hero 2 & 3 + gitarr Kramer - playstation 2 ps2

Såld för

499 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?