Beskrivning

Datorinspelningsmikrofon med USB-kabelklämma 3,5 mm Typ C Mini Portable för Tiktok, Live Broadcast, Brusreducering.

Högkvalitativ mikrofon Den här clip-on-mikrofonen med USB-kabel erbjuder ljudinspelning av hög kvalitet, vilket säkerställer klart och exakt ljud för TikTok-liveströmmar och datorinspelningar.

Bärbar och minidesign.
Dess kompakta och minidesign gör den mycket bärbar, så att du enkelt kan bära den och använda den var du än behöver en högkvalitativ mikrofon.

Brusreduceringsfunktion Utrustad med avancerad brusreduceringsfunktion tar denna mikrofon effektivt bort bakgrundsljud och ger dig en tyst och fokuserad inspelningsmiljö.

Mikrofon av kondensortyp.
Som en kondensatormikrofon fångar den varje detalj i din röst, vilket gör den idealisk för inspelning, poddsändning eller livestreaming.

Enkel klippstil.
Den här mikrofonens clip-on-stil möjliggör enkel anslutning till din dator eller enhet, vilket ger komfort och stabilitet under användning.

Enkel mikrofonuppsättning
Detta set innehåller en enda mikrofon, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för dem som behöver högkvalitativ ljudinspelningsenhet.

Beskrivning:
Denna uppsättning innehåller en enda mikrofon, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för dem som behöver en högkvalitativ ljudinspelningsenhet,

Beskrivning:
Namn: Inspelningsmikrofon
Material: högkvalitativ ABS
Svart färg
Frekvensområde: 20Hz-16KHz

Objektnr 631821962

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 21:42

Datorinspelningsmikrofon

Såld för

55 kr
Annonsen är avslutad

Ondnkna85

Södertälje, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

291 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?