Beskrivning

Lysa upp din uteplats eller bakgård med dessa vattentäta solar trädgårdsstakar. Integrerade solpaneler absorberar solljus under dagen och driver LED-lampor på natten, vilket gör det till ett effektivt och miljövänligt alternativ för utomhusdekoration. Lägg till en touch av infall till din trädgård med dessa charmiga trädgårdslampor.
Förvandla ditt utomhusutrymme till en avkopplande oas med dessa solenergilampor. Den vattentäta designen gör att du kan använda dem i alla väder, medan de färgglada uteplatsdekorationerna ger en touch av personlighet till din trädgård. Oavsett om du är värd för en grillfest på din bakgård eller bara njuter av en lugn kväll hemma, kommer dessa utomhuslampor garanterat att få ditt däck eller uteplats att kännas varm och inbjudande.
Med 2 gånger batterikapaciteten för liknande produkter kan ljuset absorbera solenergi i 6 timmar under dagen och ge pålitlig belysning hela natten. Mycket energieffektiv och miljövänlig, denna lampa är perfekt för att lysa upp din trädgård, uteplats eller gångväg. Dessutom har den en hållbar, väderbeständig design som tål tuffa väderförhållanden.
Vi rekommenderar starkt dessa solcellslampor till alla som vill lägga till extra ljus och atmosfär till sin uteplats, bakgård, trädgård eller något annat utomhusområde. De är också idealiska för att belysa uppfarter på natten, vilket gör det enklare och säkrare att parkera din bil.

Kontrollmetod: vippbrytare
Färg: Färggradient
Specialfunktion: vattentät
Klämtyp: avtagbar
Lamphuvudets form: inbäddad
Lampskärmsmaterial: plast
Installationstyp: Inbäddad installation
Komponenter som ingår: Monteringsbeslag
material: plast
Strömkälla: Solcellsbatteriladdning
Inkluderar fjärrkontroll: Nej
Batteriegenskaper: Solcell
Solcell: Nickelbatteri

Objektnr 633281153

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 15:56

Färggradient utomhus vattentät Solar Garden Light

Pris

148 kr

Norrskensbelysning

Cagliari, Italien

Norrskensbelysning

Verifierad

1 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?